Стелу «Миколаїв» на Тернівському кільці демонтували на ремонт

Стелу «Миколаїв» на Тернівському кільці демонтували на ремонт

У місті демонтували стелу «Миколаїв» на Тернівському кільці для проведення ремонтних робіт Про це повідомляє КП «Миколаївські парки».

«Наразі дана стела знаходиться у занедбаному стані, але задля створення її доглянутого та охайного вигляду підприємство проведе відповідний комплекс робіт. Адже саме це кільце є візитівкою нашого міста, саме його першим бачать гості міста, які приїздять до Миколаєва», - ідеться у повідомленні.

Працівники підприємства демонтують та відремонтують стелу, а також виготовлять та встановлять нові літери.

Дані роботи буде виконано власними силами КП, без залучення додаткового фінансування.

«Також зазначимо, раніше на Тернівському кільці було видалено хворі кущі. Фахівці підприємства, а також представники Департаменту ЖКГ та Державної екологічної інспекції обстежили стан зелених насаджень. Було виявлено, що кущі самшиту уражені вогнівкою, карантинним шкідником. Беручи до уваги даний факт, було вирішено видалити дані кущі, адже зелені насадження, які уражені карантинним шкідником, не підлягають лікуванню», - повідомили на КП.

Після видалення було проведено вибірку ґрунту, після чого ґрунт буде оброблений препаратом задля унеможливлення подальшого розповсюдження шкідника.