Мер Сєнкевич показав, як миколаївці ховаються в зупинках-укриттях під час обстрілів міста окупантами

Мер Сєнкевич показав, як миколаївці ховаються в зупинках-укриттях під час обстрілів міста окупантами

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич опублікував фото, як миколаївці ховались в укриттях на зупинках громадського транспорту під час удару по місту балістикою вчора, 21 березня, та у неділю, 17 березня.

«Я б ніколи не хотів робити цей пост. Але коли бачу коментарі окремих миколаївців про те, навіщо нам на зупинках укриття, або коли бачу, як у цих укриттях щось ламають, розумію, це варто показати. На фото — наші укриття на зупинках громадського транспорту під час останніх двох обстрілів міста. Нагадаю, російські терористи тоді били балістикою просто серед білого дня», - зазначив мер.

Люди, які в цей момент стояли і чекали громадський транспорт, ховались саме в ці укриття, щоб хоч трішки відчути себе у безпеці та захистити своїх дітей.

«Я б дуже хотів, щоб жодне з цих укриттів ніколи не знадобилося миколаївцям, але, на жаль, реальність інша. І російські терористи продовжують обстрілювати українські міста. І вони продовжують обстрілювати Миколаїв», - додав Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, 17 березня, о 13:55 та 14:07, ворог вдарив балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно «Іскандер-М». Внаслідок ракетної атаки в лікарні загинула одна людина, ще дев’ятеро людей отримали поранення, з них двоє дітей. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога. Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, цивільні автомобілі.

Вдень 21 березня російські терористи вдарили балістикою по Миколаєву, поціливши у промислове підприємство. Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Поранень зазнали десятеро людей. Пошкоджень у багатоповерхівках та приватному секторі не зафіксовано.