Підтримка молоді: Миколаїв відвідали представники UNICEF

Підтримка молоді: Миколаїв відвідали представники UNICEF

8 квітня до Миколаєва завітала команда Дитячого фонду ООН. У рамках робочої поїздки наше місто відвідали керівник Одеського офісу Представництва UNICEF в Україні Одрі Лекомт та керівник програм Одеського офісу Представництва UNICEF в Україні Володимир Цололо. Про це повідомили в міськраді. 

З нашими гостями зустрілися мер Олександр Сєнкевич і начальник управління молодіжної політики Арсен Гаспарян.

Під час зустрічі обговорили створення у Миколаєві молодіжного центру. Нагадаємо, що проєкт реалізовують у співпраці міської влади, ГО “Потрібні Тут” та за фінансової участі UNICEF.

Олександр Сєнкевич подякував нашим друзям за підтримку у такі важкі для нашої країни часи.

«Дитячий фонд ООН – наш добрий друг. Він підтримував наше місто, коли ми найбільше цього потребували», - сказав Олександр Сєнкевич.

Під час повномасштабного вторгнення Миколаїв завдяки співпраці з Фондом отримав дуже важливу допомогу. Зокрема, це обладнання для забезпечення водопостачання, сучасна техніка, яку наразі використовує «Миколаївводоканал» для лагодження мереж. UNICEF також фінансував ремонт укриттів у наших навчальних закладах.

А ще до початку великої війни за його участі у Миколаєві відкрили центр для дітей, які постраждали від насильства або стали його свідками.

Сьогодні плідне партнерство триває - завдяки підтримці Фонду місто має можливість отримати сучасний молодіжний центр. Цей проєкт на стадії реалізації – наразі там тривають ремонтні роботи. Як зазначив міський голова, вони вже добігають кінця.

«У Миколаєва дуже талановита молодь. І ми прагнемо, аби вона розвивала свій потенціал, брала активну участь у житті міста, допомагала нам змінювати його на краще. Центр, який ми разом створюємо, має стати прекрасним майданчиком молодіжного розвитку, нових ідей та яскравих проєктів», - наголосив Олександр Сєнкевич.