У Миколаєві під час поминальних днів на кладовищі знайшли касетний боєприпас

У Миколаєві під час поминальних днів на кладовищі знайшли касетний боєприпас

На Миколаївщині у перші дні поминальних заходів правопорядок забезпечували понад 500 правоохоронців – заходи пройшли без суттєвих правопорушень.

Нині поминальні заходи тривають, поліцейські продовжують забезпечувати безпеку відвідувачів, які вшановують пам’ять померлих родичів та близьких.

Сьогодні до поліції звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що на кладовищі по вулиці Степовій в обласному центрі виявила вибухонебезпечний предмет. На місце події прибули слідчо-оперативна група та вибухотехніки. За висновком фахівців небезпечною знахідкою виявився касетний боєприпас.

За допомогою методу контрольованого вибуху з дотриманням усіх заходів безпеки поліцейські вибухотехнічної служби знищили вибухівку.

Поліція дякує пильним громадян за вчасне повідомлення про виявлення небезпечного предмету та закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги і дотримуватись правил особистої безпеки.

Мешканців Миколаївської області закликають бути обережними при виявленні невідомих предметів, не торкатися, не переносити та не намагатися самостійно розбирати їх. В разі виявлення вибухонебезпечних предметів - негайно повідомляйте на лінію 102.