Віталій Кім зустрівся з миколаївськими гвардійцями, які тримали оборону на Запоріжжі, та вручив їм відзнаки

Віталій Кім зустрівся з миколаївськими гвардійцями, які тримали оборону на Запоріжжі, та вручив їм відзнаки

У вівторок, 14 травня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім відвідав бійців 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України, які несли службу у Запорізькій області.

«Ви – справжні герої, які ризикують своїм життям заради свободи та незалежності України. Бажаю вам сил, витримки та повертатися додому неушкодженими. Разом до Перемоги!», – сказав Віталій Кім.

За словами командира військової частини Сергія Вакуленка, військовослужбовці мужньо тримали оборону від російських окупантів.

«Сьогодні ми зібралися, щоб виразити свою повагу воїнам, які з честю та мужністю виконали покладений на підрозділ обов’язок, гідно захищали українську землю та стримували збройну агресію російської федерації в районі виконання бойових завдань», – зазначив він.

Далі за проявлену особисту мужність, хоробрість, високий професіоналізм та сумлінне виконання свої службових обов’язків, виявлених у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України бійцям вручили відзнаки Миколаївської обласної державної адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня та Миколаївської обласної ради «Хрест Святого Миколая». Також вони отримали цінні подарунки.