У Миколаєві підписали Меморандум про встановлення електрозарядних станцій

У Миколаєві підписали Меморандум про встановлення електрозарядних станцій

У Миколаєві підписали Меморандум про співпрацю між міською радою та “Миколаївською електропостачальною компанією”. Документ передбачає встановлення зарядних станцій для електрокарів. Це допоможе збільшити кількість електротранспорту, що покращить екологічну ситуацію в місті.

Меморандум підписали мер міста Олександр Сєнкевич та директор ТОВ “Миколаївська електропостачальна компанія” Валентин Лінченко.

“Так вийшло, що в цьому питанні Миколаїв пасе задніх. Нам потрібно думати, як зменшити викиди СО2 в повітря нашої Землі. Тому вашу ініціативу місто підтримує і буде всіляко сприяти і, я сподіваюсь, що це буде не лише екологічно, але й вигідно для вашої компанії, щоб кількість таких електрозаправок збільшувалась і це полегшить життя миколаївцям, які пересуваються на таких машинах”, - сказав мер.

МЕК вже закупила шість зарядних станцій. В середині літа їх планують встановити в місті. Встановлювати та обслуговувати зарядні станції електропостачальна компанія буде за власні кошти. Місто, зі свого боку, розробить програму, спрямовану на розвиток електрозарядної інфраструктури.