У Миколаєві фури тепер не зможуть оминали пункт вагового контролю: змінено схему руху

У Миколаєві фури тепер не зможуть оминали пункт вагового контролю: змінено схему руху

11 вересня в ході засіданні виконкому міськради було внесено зміни в організацію дорожнього руху транспортних засобів на окремих вулицях Миколаєва.

Як пояснив заступник міського голова Юрій Андрієнко, цим проєктом рішення передбачено встановлення знаків, які забороняють звертати з Одеського Шосе на прилеглі вулиці великовантажним транспортним засобам, щоб вони не могли оминати пункт вагового контролю на виїзді з Миколаєва в бік Одеси.

Питання було підготовлене та винесене на розгляд на прохання Служби автомобільних доріг та патрульної поліції Миколаївщини.

Зокрема, передбачається встановити дорожні знаки «Рух вантажних автомобілів заборонено», табличка «Напрямок дії» по Одеському Шосе на перетині з вул. Почтовою, Клубною, Очаківською, Ізюмською, пров. Веселинівським, пров. Зустрічним, вул. Якова Буговича, по Одеському Шосе, 56б та 94.

А також встановити дорожній знак «Зупинка заборонена» по просп. Богоявленському, від вул. Космонавтів до вул. Дмитра Кременя;

по просп. Богоявленському, від просп. Миру до вул. Ігоря Бедзая;

по просп. Богоявленському, від вул. Ігоря Бедзая до вул. Пограничної.

по вул. Спаській, від вул. Соборної до вул. Маріупольської (непарний бік).

Комунальне спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство має встановити відповідні технічні засоби організації дорожнього руху.