Мер Сєнкевич запевнив, що Миколаїв взимку буде з теплом у будь-якому випадку

Мер Сєнкевич запевнив, що Миколаїв взимку буде з теплом у будь-якому випадку

Миколаїв продовжує підготовку до опалювального сезону. Як ведеться робота, в інтервʼю одеському виданню Новини.LIVE розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

Так, він нагадав, що сьогодні у Миколаєві дві теплопостачальні організації централізованого теплоносія: одна — міська “Миколаївоблтеплоенерго”, а друга — державна “Миколаївська ТЕЦ”. 

За словами мера, наразі за підтримки міжнародного банку всі 92 котельні "Миколаївоблтеплоенерго" практично готові до зими.

"Щодо ПрАТ Миколаївська ТЕЦ, яка забезпечує 40% людей, там є проблеми. Мережі цієї організації вже не змінювалися багато десятиліть. Тому сьогодні ми допомагаємо їм частину мереж замінити. Власне, вони готові десь відсотків на 60. Міський теплопостачальник готовий більше. Це мається на увазі, що прокачані, перевірені всі системи, замінюються ті, які після прокачування показали себе не дуже добре. Поки що все йде за планом. Миколаїв буде з теплом у будь-якому випадку", — розповідає Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, раніше генеральний директор ПрАТ “Миколаївська ТЕЦ” Дмитро Мирошниченко заявив, що всі ремонтні роботи по місту вони планують завершити до 20 жовтні. На ОКП миколаївоблтеплоенерго відзвітували, що вони виконали понад 90% всіх запланованих робіт.