Новости

В Миколаєві обстежили 26 локацій: на 8 виявлено вибухонебезпечні предмети

Сегодня 14:40
У Миколаєві відбулася нарада з представниками гуманітарної організації DCA, під час якої обговорили технічне обстеження території Миколаєва з метою виявлення вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили в міськраді.

«Щоб ми вже влітку 2025 року були з чистою водою»: Кім про доручення Президента та Премʼєра щодо початку робіт

Сегодня 13:00
Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім підвів підсумки робочого візиту Премʼєр-міністра Дениса Шмигаля на Миколаївщину. Він відзначив, що дуже задоволений результатами зустрічі - були намічені наступні горизонти роботи.

У Миколаєві комплексно ремонтують вул. Кропивницького

Сегодня 10:11
У Миколаєві триває ремонт вул. Марка Кропивницького (Потьомкінської). Наразі ремонтні бригади працюють на відрізку від вул. 3 Слобідської до парку Народний Сад. За проєктом там оновлять майже 700 м однієї з найжвавіших дорожніх артерій нашого міста.

Водозабезпечення, енергетика, підготовка до зими: Миколаївщину відвідав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль

Сегодня 08:44
У четвер, 26 вересня, до Миколаївської області з робочим візитом прибув Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль разом з Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Кулебою та Міністеркою захисту довкілля та природних ресурсів України Світланою Гринчук.

Полон вбиває: депутати Миколаївської міськради направили звернення до Президента та ВР щодо підтримки полонених

Вчера 17:07
Миколаївські депутати під час засідання сесії ухвалили звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо посилення публічного висвітлення ситуації навколо полонених та безвісти зниклих захисників Сил Оборони України та сприяння визволенню їх з полону.

Премʼєр-міністр Шмигаль на Миколаївщині оглянув хід будівництва інженерного захисту на енергетичних підстанціях

Вчера 15:07
Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану атаку на українську енергетику, застосувавши для цього дрони та ракети. Зокрема, було атаковано три об’єкти передачі електроенергії, один із них — у Миколаївській області.

Судитимуть жителя Миколаєва, який «зливав» локації військових та працював на зрив мобілізації

Вчера 13:00
Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного мешканця м. Миколаєва за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань (ч.1 ст.114-1 КК України).

Страницы