Новости

Миколаївщина в числі областей, де найбільше відновлено медзакладів

Сегодня 08:41
Від початку повномасштабної війни в Україні тривають роботи з відновлення української медичної інфраструктури, пошкодженої росією. Так, попри системні атаки російської армії вже вдалося відновити повністю 510 обʼєктів українських медзакладів та ще 355 — відбудовані частково або перебувають в процесі відновлення. 

Судитимуть мешканку Первомайська, яка поширювала матеріали із закликами щодо захоплення України

Вчера 13:00
Прокурором Первомайської окружної прокуратури  Миколаївської області  затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 52 річної жительки міста Первомайськ за фактами розповсюдження матеріалів із закликами до дій зі зміни меж територій та державного кордону України,  поширення матеріалів, у яких міститься ознаки виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України, а також глорифікацію осіб, які здійснювали збройну агресію рф України, розпочату у 2014 році (ч. 1ст. 110, ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 КК України). 

16-річний волонтер з Франції привіз до Миколаєва гуманітарну допомогу

Вчера 11:48
Медикаменти, засоби гігієни та продукти для дітей. 16-річний Зак із Франції разом із батьком привіз до Миколаївської міської лікарні гуманітарну допомогу. Хлопець закупив необхідне у рідному місті Корсика та приїхав до Миколаєва. Його мета — показати світові руйнування, що місто зазнало від російських військ.

Страницы