Наступний загін миколаївських поліцейських відправився на стажування до Донеччини

23 миколаївських правоохоронця відправились підтримувати громадський порядок та захищати права громадян на території Донецької області, де впродовж трьох місяців будуть виконувати свій професійний і громадський обов’язок: охоронятимуть громадський порядок під час патрулювань та чергувань на блокпостах, вартуватимуть об’єкти життєзабезпечення населених пунктів та здійснюватимуть інші антитерористичні заходи.

До складу загону увійшли ті представники підрозділів ГУНП в Миколаївській області, які не проходили атестацію або ж які були звільнені зі служби з поліції через службову невідповідність, але в подальшому були відновлені в судовому порядку або прийняті на службу в поліцію в установленому законом порядку.

Перед від’їздом правоохоронцям провів інструктаж заступник начальника ГУНП Євген Ковтун, начальник управління кадрового забезпечення полковник поліції Олексій Попков та начальник відділу професійного навчання підполковник поліції Олександр Мицік.

-Впевнений, що ви відповідально нестимете службу та через три місяці повернетесь у повному складі, – зазначив Євген Ковтун.

Після короткого прощання з рідними, друзями та колегами біля Будинку культури Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, загін поліцейських вирушив у відрядження.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області