Дуденко: «Лєскова — це іспит для для мене, фахівців підприємства та всієї міської влади»

В субботу, 19 травня, директор МКП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко, як і обіцяв на сесії міськради, зустрівся з жителями вул. Лєскова та розповів їм, що пыдприэмство буде робити далі, і що їх очікує у зв'язку з початком робіт по реконструкції колектору.

Про це повідомляє прес-служба “Миколаївводоканалу”.

«Завдяки меру Олександру Сэнкевичу ми набагато швидше отримаємо висновок державної експертизи кошторису робіт по реконструкції колектору по Лєскова, та, ймовірно, вже у вівторок, 22 травня, зможемо оголосити початок переговорної процедури по вибору підрядника. На переговорну процедуру законом відведено 5 днів. Тобто вже через 10 днів підрядник зможе приступити до виконання робіт», - повідомив керівник.

На зустрічі був присутній Сергій Карцев, депутат міськради до округу якого відноситься вул. Лєскова. В такому колі було обговорене питання безпеки жителів вулиці під час виконання робіт, та узгоджені строки виконання наступних кроків, щоб якомога швидше врятувати людей від того жаху, в якому їм доводиться жити.

«Аварія на колекторі по Лєскова — це особистий іспит для мене, як керівника підприємства, для фахівців МКП “Миколаївводоканал” та для всіє міської влади. Адже саме у кризових ситуаціях стає очевидним чи справляєшся ти з роботою, за яку отримуєш зарплату», - наголосив Дуденко.

Також жителі Лєскова задавали багато питань які турбують їх щоденно поза аварією на колекторі. Питали про очисні споруди каналізації, про якість питної води. Відповідаючи на ці питання директор КП пояснив, що найбільшою проблемою якості питної води є водопровідні мережі.

Разом з Юрієм Степанцем, заступником міського голови з питань ЖКГ, місцевим жителям розповіли про програму “Реконструкції мереж водопостачання та водовідведення“, та домовились надати її на розсуд громадськості та депутатів через 2 тижні.