В Миколаєві до Дня людей з інвалідністю відбудеться круглий стіл «Згуртованість та взаємодія як ресурс»

Шановні журналісти запрошуємо Вас узяти участь у заході, що впроваджується за проектом "Право на повноцінне життя особливих дітей Миколаївщини та їх родин" присвячений міжнародному Дню людей з інвалідністю, який відбудеться 4 грудня 2018 р. о 14.30 в приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. М. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143-А).

Програма передбачає перегляд документальної вистави «Вернісаж почуттів» інклюзивного театру «Переможці долі» (усі актори трупи батьки, що виховують дітей з інвалідністю ) та Круглий стіл «Згуртованість та взаємодія як ресурс», що відбудеться у форматі Відкритого майданчику. Наша мета - сприяння імплементації прав на повноцінне життя дітей та молоді з інвалідністю, а також сімей, які мають дітей з інвалідністю, та мешкають в місті Миколаєві та Миколаївській області.

Організаторами заходів є ГО «Діалог» та Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

У програмі прийматимуть участь представник Фонду сприяння демократії посольства США в Україні, представники громадських організацій Миколаєва, Києва, Одеси, Херсону.

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

На заході будуть присутні:

Юрій Решетнік – представник фонду сприяння демократії Посольства США в Україні;

Сергій Василенко – директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.