Відновлення регіону та залучення інвесторів: Віталій Кім обговорив з австрійською делегацією напрямки співпраці

Відновлення регіону та залучення інвесторів: Віталій Кім обговорив з австрійською делегацією напрямки співпраці

У пʼятницю, 30 червня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та керівник Миколаївського офісу UST - Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко провели зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Австрія в Україні Арадом Бенкьо та головою Двосторонньої парламентської групи Австрія-Україна, депутатом Національної ради Австрії Хельмутом Брандштеттером.
 
Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці між Миколаївською областю та Австрією з метою відновлення регіону та залучення інвесторів для розвитку економіки.
 
Віталій Кім висловив вдячність австрійській делегації за підтримку та зацікавленість у спільних проєктах, що сприятимуть розвитку Миколаївщини.
«Це ще один крок до досягнення наших цілей щодо відновлення регіону та створення перспектив для його майбутнього розвитку. Ми віримо, що разом зможемо залучити інвесторів, створити робочі місця та забезпечити стабільний розвиток області», – сказав начальник ОВА.
Зі свого боку Арад Бенкьо зазначив, що австрійські партнери раді переглянути широкий спектр можливостей співпраці з Миколаївською областю.
«Цей регіон імпонує нам своїм розвитком та великим потенціалом. Надалі ми зможемо створити взаємовигідні проєкти, що сприятимуть економічному зростанню та покращенню якості життя жителів області», - сказав він.
Дмитро Тарасенко запевнив, що завдяки системі смарт приоритезації в подальшому можна більш ефективно використовувати ресурси партнерів на благо Миколаївської області.
 
Також Хельмут Брандштетте додав, що спільна праця принесе користь обом сторонам та стане приклад успішної міжнародної співпраці.