У Миколаєві відзначили День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

У Миколаєві відзначили День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

У неділю, 7 липня, у Миколаєві відбулося урочисте підняття прапора ВМС ЗСУ та виконання Державного Гімну України військовим оркестром.

З привітальним словом до військовослужбовців звернувся заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлі.

«Низький уклін вам від всіх жителів Миколаївщини за те, що гідно відстоюєте нашу землю в боротьбі проти російського агресора. Хочу побажати вам мужності та сил для того, аби продовжувати нищити ворога на землі, в морі та небі. Слава нашим захисникам і захисницям! Слава Україні!» – сказав він.

Також до слів привітання долучилися виконуючий обов’язки начальника Миколаївського гарнізону, старший морський начальник, капітан 1 рангу Шаген Шайволодян, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Памʼять загиблих захисників, які цінною власного життя виборювали незалежність нашої держави, присутні вшанували хвилиною мовчання, а також покладанням вінків та квітів на воду.