На Миколаївщині пʼяний водій збив насмерть власного батька

16 вересня до відділення поліції № 1 Баштанського районного відділу надійшло повідомлення про те, що до Новобузької лікарні госпіталізували 67-річного мешканця одного із сіл громади з чисельними тілесними ушкодженнями, які він отримав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Згодом чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні.

На місці події поліцейські з’ясували, що автопригода сталась неподалік села Ганнівка Софіївської громади. 37-річний місцевий житель, перебуваючи на автомобілі Mercedes-Benz Vito, разом із батьком виконували роботи на полі, під час яких вживали спиртні напої. Водій сів за кермо, не переконавшись у безпеці маневру, став здійснювати рух заднім ходом. Не помітивши 67-річного батька, який знаходився позаду машини, здійснив наїзд на нього. Після чого відвіз батька до лікарні.

За результатами освідування у водія виявили 1,45 проміле алкоголю.

37-річного водія авто слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та за процесуального керівництва Новобузького відділу Баштанської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння».