У Софіївській громаді запрацювала поліцейська станція

Відсьогодні у Софіївській територіальній громаді відкрила двері поліцейська станція. За допомогою п’ять тисяч жителів 24 сіл громади можуть звернутись у будь-який час до шерифа громади Олександра Дона, який завжди перебуває на території обслуговування, стежить за безпекою та правопорядком.

Відкриття безпекового осередку відбулось за участі начальника управління превентивної діяльності обласного главку поліції Сергія Ігнатьєва, начальника сектору взаємодії з громадами управління превентивної діяльності Олександра Козловця, керівника відділення поліції № 1 Баштанського районного відділу Анзора Маглаперідзе, представників місцевої влади та актив громади.

- Поліція тепер буде ще ближчою до громади, забезпечуючи швидке реагування на виклики громадян. Поліцейському офіцеру бажаю гідно виконувати свою місію на благо суспільства. Важливо, щоб кожен мешканець відчував себе захищеним та знав, що його права та свободи під надійною охороною, – зазначив Сергій Ігнатьєв.

Для оперативнішого реагування на звернення та надання якнайшвидшої допомоги мешканцям громади, а також виконання службових обовʼязків, Олександр Дон забезпечений службовим автомобілем Renault Duster, який надала Національна поліція України для обслуговування громади.

Відкриттю поліцейської станції посприяла місцева влада, яка виділила приміщення та забезпечила належні умови для виконання завдань та надання поліцейських послуг.

Поліцейська станція знаходиться за адресою: Баштанський район, селище Софіївка, вулиця Гагаріна, 3, (093)-980-29-65 Олександр Дон.