На Миколаївщині хлопець потрапив в ДТП на викраденому автомобілі

Проїхавши на викраденій автівці декілька кілометрів, чоловік потрапив у автопригоду, залишив авто на місці події та продовжив свій шлях пішки. Упродовж години поліцейські оперативно розшукали фігуранта та затримали його. Нині слідчі оголосили зловмиснику про підозру. За скоєне молодику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про те, що невідомий заволодів автомобілем ВАЗ-2109 вечері 24 жовтня до поліції повідомив 44–річний мешканець Первомайської громади. Заявник розповів, що транспортний засіб перебував поблизу його місця роботи з ключами в замку запалення.

Під час першочергових слідчо-оперативних заходів оперуповноважені Первомайського райвідділу поліції упродовж години розшукали автовикрадача. Зловмисником виявився 20-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів і має непогашену судимість.

Поліцейські доставили зловмисника до районного відділку, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Свій вчинок затриманий пояснив бажанням під’їхати додому, а не йти пішки.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури зловмиснику слідчі поліції оголосили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За скоєний злочин молодику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Первомайський районний відділ поліції