На Миколаївщині вітали переможців Міжнародної освітянської виставки

На Миколаївщині вітали переможців Міжнародної освітянської виставки

Вчора, 9 квітня, у Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження педагогів та вихователів,які успішно виступили та захистили свої проєкти на тематичному конкурсі. Він пройшов наприкінці березня в онлайн-форматі у рамках XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2024».

У 14 номінаціях представники навчальних закладів від Миколаївщини завоювали 22 медалі. Нагороди переможцям вручили директорка департаменту освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації Алла Веліховська та директор Миколаївського ОІППО Василь Шуляр.

«Я пишаюся нашими педагогами, щиро радію успіхам та здобуткам на такому потужному освітянському заході. Попри воєнний стан, миколаївські вчителі та вихователі змогли підготуватися та показати професійний рівень у галузі. Бажаю вам творчого запалу та натхнення.Так тримати, колеги!» – зазначила Алла Веліховська у вітальному слові.

До слова, на розгляд журі у конкурсі було подано 510 робіт з усієї України. Експертну оцінку якості проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».