Вибиті вікна, пошкоджені комунікації: в Миколаєві триває ліквідація наслідків обстрілу

Вибиті вікна, пошкоджені комунікації: в Миколаєві триває ліквідація наслідків обстрілу

У Миколаєві на місці ракетного удару окупантів триває ліквідація наслідків.

Нагадаємо, сьогодні, 11 квітня, серед дня російські окупанти здійснили удар по місту. Внаслідок обстрілу, на жаль, загинули чотири людини. Всі вони цивільні, які в цей момент випадково опинились на місці влучання.

Постраждали п'ятеро людей, серед них одна дівчинка-підліток, яка не потребувала госпіталізації, її забрали батьки. Серед інших травмованих троє чоловіків середньої тяжкості, ще один перебуває в операційній в тяжкому стані. Жінку доставили в травматологічний пункт.

На місці прильоту в кількох багатоповерхівках вибито вікна, пошкоджено двері та дахи. Комунальні служби нададуть плівку та допоможуть людям з роботами.

Пошкоджено контактну мережу вуличного освітлення — спеціалісти працюватимуть над її відновленням.

Зараз людям розбиті вікна та дахи допомагають закрити представники благодійних організацій.

Відзначимо, це вже не перший удар ворога по цій частині міста.

Наразі слідчі спеціалізованого відділу розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління та вибухотехніки обласного главку поліції, слідчо-оперативні групи Миколаївського райуправління поліції спільно з представниками СБУ за процесуального керівництва прокуратури фіксують та документують злочини, вчиненні військовими рф.

Поліцейські обходять постраждалі помешкання та фіксують руйнування.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.