В ДТП на Миколаївщині загинули відомий тренер з велоспорту та 16-річний кандидат в майстри спорту

На Миколаївщині в автокатастрофі загинули відомий тренер з велоспорту Віктор Калінчук та кандидат в майстри спорту з велоспорту 16-річний Петро Іванов.

Про це повідомило відділення Національного олімпійського комітету України в Миколаївської області. У відділенні висловили співчуття рідним та близьким з приводу великої втрати.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що 15 жовтня, приблизно о 17:25, на 203 км автодороги Н-14 «Олександрівка – Кропивницький - Миколаїв» неподалік с. Костичі Інгульської громади, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного фургону Mercedes 316 CDI з причепом та мікроавтобуса ГАЗ «Соболь».

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 16-річний пасажир ГАЗу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 69-річний водій цього ж мікроавтобуса був госпіталізований, але невдовзі помер у кареті швидкої допомоги.

Двоє інших пасажирів мікроавтобусу – 17 та 18 років – отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до медичного закладу. Ще один 17-річний пасажир травм не зазнав. 40-річний керманич Mercedes не постраждав.