Відтепер українські водії, що перебувають у Польщі, можуть замовити обмін посвідчення з доставкою

Тисячі українців через війну були вимушені шукати порятунок за кордоном. Багато з них потребують відновлення посвідчення водія, але не можуть це зробити. Тому зараз запускають нову послугу, на яку очікували так багато водіїв. 

Відтепер кермувальники можуть онлайн замовити обмін посвідчення водія з доставкою за межі країни. Цей зручний сервіс стане доступним для осіб, які проживають у Польщі. Адже саме там перебуває чи не найбільше громадян України, які з певних причин не можуть поки що повернутись на Батьківщину. 

Відтепер кермувальники можуть онлайн замовити обмін посвідчення водія з доставкою Укрпошти у Польщу.

Зробити це можна в Електронному кабінеті водія.

«Для цього потрібно авторизуватися в Електронному кабінеті водія, вказати причину обміну посвідчення, обрати міжнародну доставку та сплатити послугу. Після опрацювання заявки готовий документ помандрує на обране відділення», - про нову послугу розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Термін міжнародної доставки – близько 15 днів. Орієнтовна вартість посвідчення водія – 311 грн. за бланк та адмінпослугу. Логістичні витрати поштовим перевізником за кордон складатимуть 960 грн.

Регіональний Сервісний центр МВС в Миколаївській області