Відбулось перше засідання конкурсної комісії з надання підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва Миколаївщини

У вівторок, 17 жовтня, в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області на 2021-2023 роки, під головуванням заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Миколи Марінова відбулось перше засідання конкурсної комісії з надання фінансової підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва Миколаївської області.

Секретар конкурсної комісії Володимир Євсєєв повідомив, що на перший конкурс 2023 року надійшли заявки від керівників підприємств, які займаються виробництвом, вирощуванням зернових культур, неспеціалізованою оптовою торгівлею.

Конкурсна комісія заслухала суб’єктів малого і середнього підприємництва, які претендують на отримання фінансової підтримки для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт).

За результатами засідання Конкурсної комісії учасникам першого конкурсу буде виділено компенсацію з обласного бюджету - частину вартості придбаних основних засобів відповідно умов проведення конкурсу на суму 789 324 грн.

Друге засідання конкурсної комісії заплановане на листопад 2023 року.