До дитячого садочка завітали фахівці ДСНС із мобільним класом безпеки

Після презентації мобільного класу безпеки, який нещодавно отримали миколаївські рятувальники завдяки співпраці ДСНС із ЮНІСЕФ, охочих відвідати його виявилось дуже багато. Повчитись із фахівцями правилам безпеки життєдіяльності прагнуть від дошкільнят до учнів старших класів, і комплектація Класу дозволяє приймати відвідувачів різного віку.

Тож  24 жовтня, фахівці ДСНС спільно з представниками ювенальної поліції знову  організували та провели інформаційний захід. Цього разу поспілкувались із вихованцями одного з дошкільних навчальних закладів, що працює у місті.

Спочатку діти прослухали теоретичну частину інтерактивної навчальної програми, під час якої вивчили правила пожежної та протимінної безпеки, поговорили як слід поводити себе вдома та відпочинку на природі. Потім залюбки долучились до виконання вправ у практичній складовій. Малеча долала пожежну естафету, вчились правильно переходити дорогу, дізнались, як виглядають вогнегасники, гасили умовну пожежу.

Традиційно захід пройшов весело та корисно, діти дізнались багато корисного та чудово провели час в компанії з рятувальниками та поліціянтами. На завершення пообіцяли, що будуть розумничками та не порушуватимуть правила безпеки життєдіяльності.