Поліцейські офіцери Олександрівської громади поспілкувалися із ліцеїстами на тему булінгу

25 жовтня поліцейські офіцери Олександрівської громади, що на Вознесенщині, Анна Біличенко та Володимир Чебанов зустрілися із учнями 5-10 класів Воронівського ліцею.

Під час зустрічі поліцейські обговорили з учнями проблему насильства в суспільстві та як протидіяти булінгу в дитячому середовищі. Правоохоронці також розповіли про форми булінгу, а також відповідальність за цькування однолітків, яке може завдати шкоду психологічному або фізичному здоров’ю.

ПОГівці детально описали дітям алгоритм дій у випадку, якщо хтось став жертвою чи свідком того чи іншого виду насильства. Окремо шерифи акцентували увагу на на кримінальній та адміністративній відповідальності, яка настає за вчинення цього виду правопорушення та наголосили школярам про те, що ніколи не можна замовчувати про випадки насильства – одразу звертатися за допомогою до дорослих, працівників школи або поліцейських.

Разом з тим поліцейські закликали школярів поважати один одного, не бути байдужим та приходити на допомогу тому, хто цього потребує.

На завершення спілкування офіцери громади нагадали дітлахам правила поведінки на дорозі, особливо у темну пору доби,  а також про необхідність розміщення світловідбиваючих елементів на одязі, які підвищують помітність пішоходів у темряві.

Відділ комунікації поліції Миколаївської поліції