У Первомайську поліцейські проводять профілактичні заходи із водіями транспортних засобів

З метою профілактики аварійності на дорогах інспектори відділу реагування патрульної поліції Первомайського районного відділу проводили роз'яснювальну роботу з учасниками дорожнього руху про дотримання Правил дорожнього руху.

Інспектори поліції розповідали водіям про дотримання безпечної дистанції, обмеження швидкісного режиму, використання пасків безпеки та дитячих крісел. Приділили увагу і керманичам двоколісних транспортних засобів, які менш захищені на дорозі і нерідко зазнають тяжких травмувань. Правоохоронці наголосили на обов’язковому використанні шоломів та інших захисних засобів.

Поліцейські нагадали водіям про недопущення керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, порушення правил проїзду перехресть та обгону, проїзд на заборонений сигнал світлофору, керування транспортним засобом без відповідних документів, та яка настає відповідальність у разі порушення цих правил.

Шановні громадяни, пам’ятайте, що безпека на дорозі залежить від зусиль усіх учасників дорожнього руху. Дотримуйтесь правил, проявляйте терпіння та повагу один до одного. Разом зробимо наші вулиці безпечнішими.

Первомайський районний відділ поліції