«Миколаївоблтеплоенерго» навчає фахівців за фахом «оператор котельні»

Теплопостачальне підприємство Миколаєва організувало практичну підготовку спеціалістів за фахом “оператор котельні”.

З 12 вересня на ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” проходять практику після теоретичного курсу слухачі навчального центру ПрАТ "Миколаївський експертно-технічний центр".

"Навчання стало можливим завдяки співпраці з Миколаївським міським центром зайнятості", - повідомляють на підприємстві.

Керівник практики - в.о. відділу охорони праці Володимир Березницький упродовж 2-х місяців проводив практичні навчання за спеціальністю, до яких залучалися й професійно підготовлені працівники з багаторічним досвідом роботи на об'єктах комунальної теплоенергетики. Зокрема, слюсарі газової служби Юрій Литвинчук, Олег Лянзберг,  оператори газових котелень Ольга Затула, Віра Слушаєва, начальник 2-го теплового району Володимир Шинкарук.

Заняття проводились на котельних підприємства, аби слухачі безпосередньо у роботі дізналися усі нюанси та особливості обраного фаху.

"Навчання було дуже корисним та пізнавальним, особливо сподобалася практична частина, адже було цікаво дізнаватися тонкощі роботи котелень та устаткування. Наш керівник - Володимир Миколайович надихнув всю групу, показавши любов до обраної сфери. Сподіваємося, що наша майбутня робота принесе користь місту та державі", - поділилася слухачка курсу Раїса Микитіна.

По закінченню навчання абітурієнти складуть іспит з теорії та практики й отримають відповідне посвідчення.

Вісім  осіб вже виявили бажання працевлаштуватись на підприємстві після успішного завершення навчання.

Якщо бажаєте долучитися до команди найпотужнішого теплопостачального підприємства у Миколаєві, телефонуйте до відділу кадрів:
 +380503155608