Поліцію Миколаївщини посилили випускники вищих навчальних закладів МВС України

Від сьогодні 90 молодих правоохоронців - це майбутні оперативники, слідчі та працівники підрозділів превентивної діяльності, матимуть змогу практично застосовувати здобуті за час навчання знання.

Випускники навчальних закладів МВС перейшли у підпорядкування Головного управління Національної поліції в Миколаївській області та призначені на посади відповідно до напрямків отриманої підготовки. Тепер їх першочергове завдання - застосувати на службі теоретичні знання та набувати практичних навичок, аби стати справжніми професіоналами.

Заступник начальника обласного главку поліції Олексій Попков наголосив на основних напрямках та специфіці роботи в поліції, зазначив про необхідність постійного розвитку та удосконалення професійних навичок, також наголосив бути вкрай обережними під час виконання службових обов’язків.

Присутні колеги Головного управління Національної поліції в Миколаївській області привітали молодих працівників з новою сходинкою на професійному шляху. Побажали за будь-яких обставин залишатися вірними Присязі українському народу, своїм принципам та переконанням.

Окремо серед молодих фахівців співробітники відділу професійного навчання провели стройовий огляд, а поліцейські психологи – діагностичні заходи.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області