У Первомайську поліцейські разом з підлітками замальовували написи назв наркосайтів

Інспектори ювенальної превенції Первомайського райвідділу поліції спільно зі студентами професійного промислового ліцею за допомогою балончиків із фарбою знищували об’яви щодо розповсюдження наркотиків, розміщені на фасадах будинків райцентру.

Аби детально роз’яснити чим саме загрожує смертельна звичка, правоохоронці під час заходу розповіли студентам про непоправну шкоду наркотичних речовин, психологічні наслідки від вживання наркотиків та курильних сумішей, які надалі переростають у залежність.

Правоохоронці зауважили, що наркоділки втягують неповнолітніх до розгалуженої схеми збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Схема полягає у тому, що на телефон або електронну пошту надходять повідомлення, де пропонують можливість «легкого збагачення» за виконання нетяжкої роботи: розкладання «закладок», фасування наркотиків, пересилання, тощо.

Співробітники поліції звернули увагу студентів, за які дії настає кримінальна та адміністративна відповідальність, та які наслідки має наявність судимості для подальшого життя молодої людини.