«Що це, як не терор?»: Кім про нову тактику окупанта інтервальних обстрілів міст України

«Що це, як не терор?»: Кім про нову тактику окупанта інтервальних обстрілів міст України

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в ефірі телемарафону поділився думкою, що росіяни змінили тактику обстрілів міст України.

За його словами, вони не за раз випускають велику кількість ракет, щоб люди могли перечекати, а ППО відпрацювати. Вони з інтервалом пускають значно менше ракет, тим самим тримаючи людей в укриттях.

«Що це, як не терор? Три години вони з інтервалом пускають ракети. Так, дійсно, наше ППО працює добре і ми готові. По всій країні працює, все синхронізовано і вся інформація у військових є, ми лише сидимо і чекаємо, коли відпрацюють військові».

Кім також зазначив, що ніяких результатів окупантам такі обстріли не принесуть.

«Вони це роблять, я гадаю, для картинки своєї. Що тут відключають світло, все вразили, весь день стріляють ракетами. Це дуже подобається росіянам, що інформація по обстрілам надходила у реальному часі. Вони це роблять, щоб постійно були новини в їхньому телевізорі».

Голова ОВА навів приклад, що за час масованого обстрілу 10 жовтня по всій Україні близько 40 ракет влучило, близько 47 було збито.

«В Миколаєву за добу було 42 ракети 31 липня, якщо я не помиляюсь, і всі влучили по місту. Але на Миколаїв це не вплинуло. Вони таким чином не можуть вплинути на всю Україну. Якщо Миколаїв вистояв, для України 42 ракети також не зроблять погоди. Але метою цих ударів є залякування населення, тероризм, щоб хоч якось показати російській аудиторії, що вони хоч щось можуть зробити. Але це ніяк не вплине на обороноздатність країни».

Нагадаємо, 11 жовтня над Миколаївщиною збито 8 крилатих ракет та 5 дронів Shahed-136.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням