Борг миколаївців за отримане тепло перевищує 124 млн. грн.

Борг миколаївців за отримане тепло перевищує 124 млн. грн.

У жовтні відсоток оплат миколаївців за отримані послуги з постачання теплової енергії в опалювальному сезоні 2021-2022 рр. склав – 80,5%. При цьому несплаченим залишається борг у сумі понад 124 млн. грн. 

Про це повідомляє «Миколаївоблтеплоенерго».

Ще 72,6 млн грн – борг містян за попередні опалювальні періоди. Так, загальна сума боргу жителів Миколаєва перед ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» сягає понад 196,6 млн грн. 

«Ми безумовно надзвичайно вдячні містянам, які незважаючи на повномасштабну війну та ряд обставин, продовжують здійснювати розрахунки перед підприємством. Ми закликаємо й надалі сплачувати посильні суми. Оплати містян – це, перш за все, можливість підприємства здійснювати розрахунки за енергоносії, закуповувати газ, проводити необхідні ремонтні роботи. Зі свого боку ми працюємо щодня, аби у домівках жителів міста було тепло, і всі отримали якісні послуги», – коментує директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

У підприємстві нагадують, що статус внутрішньо переміщеної особи не звільняє від сплати за тепло. Зокрема, підприємство пропонує споживачам укласти договір реструктуризації на вигідних умовах.