Жителі Миколаєва та ще двох громад можуть отримати психологічну допомогу безкоштовно

Жителі Миколаєва та ще двох громад можуть отримати психологічну допомогу безкоштовно

Жителі Миколаєва, а також Галицинівської та Баштанської територіальних громад можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу в рамках проєкту "СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги". Консультації надаватимуться дітям, підліткам та їхнім батькам.

Про це повідомляє комунальна установа Миколаївської міської ради Агенція розвитку Миколаєва, яка є інформаційним партнером проєкту в Миколаєві.

Команда проєкту працює задля підтримки ментального здоров’я дітей, підлітків і їхніх батьків у кризовий час. Спеціалісти нададуть підтримку та допоможуть повернутися до нормального життя, обіцяє менеджерка проєкту Анна Ганжул.

"Широкомасштабна війна в Україні кидає багато викликів усім українцям незалежно від того, де вони проживають і до якої сфери життя належить їхня діяльність. Нам усім важко переживати війну, але дітям і підліткам може бути найважче. Якщо ви або ваша дитина відчуваєте тривогу, у вас трапляються панічні атаки, ви близькі до депресії чи навіть на межі – ми зможемо вам допомогти", — говорить менеджерка.

Психологи проєкту працюють з посттравматичними стресовими розладами, розладами харчової поведінки, психосоматичними захворюваннями, переживаннями втрати близьких, надають кризову психологічну допомогу, а також допомагають при безсонні, тривожності та страхах.

Щоб отримати психологічну підтримку, необхідно попередньо зареєструватися.