Не витримало сердечко після потужного вибуху: в Очакові помер 3-річний хлопчик

Не витримало сердечко після потужного вибуху: в Очакові помер 3-річний хлопчик

Страшна новина прийшла з Очакова. Про неї повідомив народний депутат Олександр Пасічний.

Сьогодні рідні поховали трирічного Ростислава Присяжного. Маленьке сердечко хлопчика буквально розірвалося від потужного вибуху, який стався в Очакові 9 січня.

«Це той випадок, про який в народі кажуть, - «перелякався до смерті». Лікарі констатували клінічну смерть. Не можу собі уявити горе батьків та родичів. Це – горе для всіх нас. Як можна представити, що в цій страшній вбивчий війні загинуло безневинне дитя! Російські терористи вже давно дійшли до крайнощів. Вони із самого початку свого вторгнення чинили жорстокості, катування, знущання саме з мирного населення. З тих, в кого немає в руках зброї; тих, хто не може їм дати відсіч. Так вчиняють лише мерзенні боягузи. Які не можуть достойно, як чоловіки, боротися на полі бою», - написав Пасічний.

Він висловив щиросердні співчуття родині Присяжних.

Нагадаємо, що 9 січня Очаків жорстоко обстріляли російські окупанти. Вони також потрапили у склад старих протикорабельних мін часів Другої світової війни. Їх багато років тому прямо на березі, у піску, залили бетоном і зробили могильник, щоб вони не вибухнули, бо це було небезпечно. Вибух був такої сили, що його хвилю відчули в Миколаєві.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням