У Миколаєві стартував чемпіонат зі стрибків на акробатичній доріжці

У Миколаєві стартував чемпіонат зі стрибків на акробатичній доріжці

У пʼятницю, 9 червня, у Миколаєві стартував Чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці серед юнаків та дівчат.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «МАРТ».

Чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці серед юнаків та дівчат сьогодні розпочався в головному залі дитячо-юнацької спортивної школи номер один. В змаганнях приймають участь як вже досвідчені спортсмени та спортсменки так і наймолодші-дебютанти. Про те що найважливіше на змаганнях для маленьких дебютантів нам розповів заслужений тренер України Віктор Семенуха.

Розпочалось все з церемонії відкриття на який окрім суддів та тренерів також був присутній секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько. Привітала учасників та глядачів і директор ДЮСШ номер 1 Алла Буяшенко Серед суддів змагань Дар’я Алєксеєва, Юрій Нестеров і судді національної категорії Ольга Ціолковська та Вікторія Карпенко.

На параді відкриття глядачів привітали вихованки відділення спортивної гімнастики КДЮСШ «Перемога» загальне фото всіх учасників і початок змагань. Більше сорока спортсменів у вікових категоріях від 2006 до 2012 років народження говорить про те що юнаки та дівчата до нашого міста повертаються і продовжують тренуватись.

Через цей турнір деякі спортсмени продовжують готуватись до всеукраїнських змагань, а деякі і до Чемпіонату Світу що у Вересні пройде у Великобританії. Зазначимо що і в цьому важкому календарному році вихованці Віктора Семенухи продовжили високо тримати планку миколаївської школи з цього виду спорту в четверте ставши Чемпіонами країни і втретє вигравши кубок.

Ну а Першість Миколаєва зі стрибків на акробатичній доріжці триватиме два дні. Триватиме з дотримання усіх безпекових норм. Керівництво ДЮСШ 1, Управління у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради зробило для цього усе можливе.