До Миколаєва доставили ще один новий тролейбус

До Миколаєва доставили ще один новий тролейбус

Ще до початку повномасштабного вторгнення росії Миколаїв почав оновлювати тролейбусний парк. Зокрема, був підписаний контракт з Європейським банком реконструкції і розвитку (дал. ЄБРР) на оновлення тролейбусної інфраструктури. Наразі нова партія електротранспорту знову надходить до нашого міста.

Про це СВІДОК.info повідомив керівник КП ММР «Миколаївелектротранс» Юрій Сметана.

«По першому контракту ми мали отримати 40 тролейбусів «Дніпро» з аварійним автономним ходом. До 24 лютого, початку війни, нами було отримано 30 одиниць тролейбусів. Після того, як росія напала на Україну, всі європейські партнери призупинили в роботу, в тому числі ЕБРР», - зазначив він.

Проте міський голова Олександр Сєнкевич постійно вів перемовини з партнерами для того, щоб відновити роботу з отримання електротранспорту.

«Після того, як Збройні Сили України відігнали окупантів від Миколаєва та звільнили Херсон, у нас відновилася робота з банком і сьогодні ви бачите, що ця робота дійсно розблокована. На цьому тижні ми отримаємо ще 2 тролейбуси. Ми робимо все від нас залежне для того, щоб якомога більш комфортніше містяни могли пересуватися громадським транспортом в Миколаєві»,  - зазначив Юрій Сметана.

За словами керівника підприємства, всі 10 тролейбусів, які місто має отримати за контрактом, готові.

«Я особисто був на виробництві: вони (прим. тролейбуси) готові і чекають вже налагоджених робіт на підприємстві й відправки до нашого міста», - резюмував він.

Всі нові тролейбуси будуть вийдуть на лінію після того, як буде отримано техталон, електротранспорт буде забрендований.

Нагадаємо, що вказані тролейбуси «Дніпро» не тільки оснащені можливістю автономного ходу  на невелику дистанцію, а й представляють максимальну комплектацію з всіх можливих одиниць електротранспорту. Зазначимо, що після отримання нової партії електротранспорту парк підприємства на 99% буде складатися з тролейбусів з низькою підлогою.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням