У Миколаєві відбувся благодійний концерт та ярмарок для підтримки ЗСУ

У Миколаєві відбувся благодійний концерт та ярмарок для підтримки ЗСУ

У Миколаєві 28 жовтня відбувся благодійний концерт та ярмарок на підтримку Збройних сил України. Його організували волонтери "Welcome to Ukraine".

Про це з місця події повідомляють кореспонденти Суспільного.

Марія Марковська — волонтерка благодійного фонду "Welcome to Ukraine" виступила із піснею на благодійному концерті.

"Дуже багато друзів і родичів загинули. Це ще більше мене підштовхувало. І багато пісень зараз обрані в цьому репертуарі будуть частково моєї долі стосуватися і кожного учасника. Тобто вони діляться своєю історією, що в них трапилось. Учасників я збирала по всьому місту і Миколаївській області", — говорить Марія Марковська.

Серед учасників — молодий гурт, викладачі та любителі. Окрім концерту також організували благодійний ярмарок, де люди за будь-який донат могли придбати сувеніри — кульки, печиво, прапори та магніти.

Мета заходу — підтримати Збройні сили України, каже директор благодійного фонду "Welcome to Ukraine" Ростислав Перевязко.

"На цей момент є запит на мотор для машини. Штурмовики їдуть, але їхній бойовий "кінь" зламався. Є запит ще одних штурмовиків — це ехолот. Це така станція, яка підзаряджається генератором, який ми їм передали. Вони підзарядились і пішли собі на позиції. Готувались, мабуть, місяць. Поки підготував усі документи", — розповідає Ростислав Перевязко.

Відвідувачка Олена ділиться власними враженнями від концерту.

"У мене "мурахи" йдуть по тілу. Дуже талановито виступають. Нас запросила сюди наша команда з Кирияківки, талановиті танцівниці", — каже жінка.

Також відвідувачка Наталя говорить, що концерт допоміг відпочити від рутини.

"Ну, бо я людина творча, мені хочеться якихось позитивних емоцій. От ми й прийшли", — говорить Наталя.

Під час благодійного концерту та ярмарку волонтери змогли зібрати 6,5 тисяч гривень.