У Миколаєві відбувся Інформаційний день в межах грантового сезону на 2024 рік

У Миколаєві відбувся Інформаційний день в межах грантового сезону на 2024 рік

У п’ятницю, 1 грудня, за сприянням Миколаївської обласної військової адміністрації у Миколаєві відбувся Інформаційний день в межах грантового сезону на 2024 рік, який провели представники Український культурний фонд (УКФ) у партнерстві з Управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА.

Захід відбувся на базі Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека та зібрав на зустріч зацікавлених осіб, працівників галузі культури з усієї Миколаївщини. 

Привітали учасників заходу та побажали плідної роботи зі створення грантових заявок та цікавих культурно-мистецьких проєктів заступник начальника Миколаївської облвійськадміністрації Юрій Гранатуров та начальниця управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОВА Олена Буберенко.

Фахівці УКФ, а саме заступник виконавчого директора з проєктної роботи УКФ Дмитро Решетченко, провідний фахівець з управління проєктами УКФ Володимир Дегтяренко, провідний фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою Андрій Лісовий та заступниця начальника відділу комунікацій та зв'язків з громадськістю Яна Довгалюк презентували грантовий сезон на 2024 рік, докладно розповіли про усі тонкощі конкурсного відбору, аби процедура подання грантових заявок залишалася максимально доступною та про основні документи необхідні для участі в конкурсах. Також розібрали найтиповіші помилки під час заповнення аплікаційного пакету. Наприкінці заходу, в рамках інформдня відбулась запланована традиційна сесія «запитання-відповідь», де присутні працівники галузі мали можливість поставити питання представникам УКФ та отримати відповідь.  

Для закладів культури нашої області, для працівників культури та митців, підтримка Українського культурного фонду є надзвичайно важливою, адже значна кількість закладів культури на сьогодні пошкоджена й потребує відновлення, зокрема матеріально-технічної бази, створення нових культурних просторів реалізуючи цікаві проєкти в умовах воєнного часу. 

«Ми вдячні команді УКФ та виконавчому директору Владиславу Берковському за проведення по території України таких виїзних інформаційних днів, а зі свого боку намагаємось створити всі умови, задля налагодження роботи фонду з регіоном, щоб надалі реалізовувати на території області цікаві культурно-мистецькі проєкти та розвивати та підтримувати галузь культури», - зазначається на сторінці у «Фейсбук» управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОВА.

Гасло інформдня: «Маєте ідею культурного проєкту? Реалізуйте її за підтримки УКФ».