«Дякую, що бережете нашу країну»: Віталій Кім привітав військових з Днем Збройних Сил України

«Дякую, що бережете нашу країну»: Віталій Кім привітав військових з Днем Збройних Сил України

У середу, 6 грудня, з нагоди Дня Збройних Сил України начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та радниці начальника ОВА зустрілися з українськими військовими.

«Не втрачайте стійкості духу та надалі показуйте приклад, як треба працювати, щоб це було оцінено народом. Дякую, що бережете нашу країну!» – звернувся до бійців начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. 

Командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» бригадний генерал Андрій Гнатов та керівник Миколаївського зонального відділу військової служби правопорядку Олександр  Луньов також подякували бійцям за мужність та вірність військовій присязі. 

«Широкомасштабна агресія російської федерації проти нашої держави два роки тому показала, що всупереч всім прогнозам та думкам аналітиків, Збройні Сили України гідно виконують свій конституційний обов'язок та захищають територіальну цілісність, незалежність нашої держави», – зазначив він.

Крім того, захисникам й захисницям вручили відзнаки начальника Миколаївської обласної військової адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» III ступеня. Також військові отримали почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.