Гравцям та керівництву миколаївському клубу «Ніко-Баскет» вручили подяки міського голови

Гравцям та керівництву миколаївському клубу «Ніко-Баскет» вручили подяки міського голови

У понеділок, 22 квітня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич вручив подяки міського голови баскетбольній команді «Ніко-Баскет», яка здобула бронзові нагороди у Вищій лізі чемпіонату України.  

Нагадаємо, поєдинок за третє місце відбувся у неділю, 21 квітня. У напруженому матчі миколаївські баскетболісти змогли на останніх хвилинах здобути перемогу над «Харківськими Соколами». Також за підсумками сезону нагороду кращий захисник отримав капітан «Ніко-Баскет» Богдан Лук’ян.

«Для нас ця подія не є пересічною, особливо в цей час. Дуже радий, що вам вдалося отримати цю перемогу. Впевнений, що далі - більше. Ми всі за вас вболівали, тому радіємо та пишаємося. Нам всім треба подякувати нашим Збройним Силам України, що під час військових дій ми маємо можливість проводити змагання та вболівати за них. А вам за те, що тримаєте планку високо», - привітав команду мер Миколаєва.

У свою чергу президент клубу Андрій Туріца від всієї команди вручив меру подяку за вагомий особистий внесок у розвиток баскетболу. Також подарували і бронзову медаль чемпіонату, яку міський голова пообіцяв передати у музей міської ради. 

«Ми дуже вдячні Миколаївській міській раді та особисто Олександру Федоровичу за ту фінансову підтримку, яку вони нам надають. Цього року ми дуже добре грали та змогли привезти до рідного міста бронзові нагороди. Я не очікував такої уваги і з боку вболівальників. Трансляцію матчу дивилося більше трьох тисяч людей! Привітання у соцмережах досі приходить. Нам дуже це приємно», - подякував головний тренер команди Валентин Берестнєв.