«Чергова терористична атака»: мер Сєнкевич про нічний обстріл міста

«Чергова терористична атака»: мер Сєнкевич про нічний обстріл міста

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич в ефірі телемарафону розповів про наслідки нічної атаки дронів по місту.

Нагадаємо, внаслідок ворожого удару БПЛА по місту пошкоджено будівлю готелю. Пожежа була ліквідована. В іншому готелі поруч вибито вікна, пошкоджено автомобілі. Крім того, пошкоджено об‘єкт інфраструктури.

Як розповів Сєнкевич, в цих готелях періодично зупиняються представники міжнародних організацій — ООН, Червоний хрест і так далі.

«Люди, які, як мені здається, наводять на ці об'єкти, не сильно розбираються, хто військовий, а хто ні. Це, звісно, не виправдовує ракетні удари по готелях в центрі міста. Також зруйнована котельна. Жодний військових об'єктів. Це чергова терористична атака», - зазначив він.

Мер підтвердив, що один з готелів вже був атакований в 2022 року. Він вважає, що причиною таких атак є низький інтелектуальний рівень навідників. Адже вони, бачачи іноземні номера на автомобілях, можуть вважати, що це іноземні військові, а не представники гуманітарних місій.