У Миколаєві відбулася інформаційно-навчальна конференція «Ефективний кредит»

За ініціативи голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка в Миколаївській області було розроблено та реалізовано ряд заходів для підтримки малого та середнього підприємництва, а саме надання фінансової допомоги для компенсації відсоткових ставок по існуючим кредитам підприємців.

Останній інформаційно-навчальний семінар відбувся 12 вересня у м. Миколаєві. Основна мета заходу - ознайомлення представників малого та середнього підприємництва з програмою часткової компенсації відсотків за кредитами. Ця програма фінансується з обласного бюджету Миколаївської області. І кожен підприємець, який має кредитні зобов’язання перед банком та створив робочі місця протягом 2017 року може взяти участь у конкурсному відборі.

Представники облдержадміністрації роз’яснили учасникам заходу механізм дії програми часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими підприємцями на реалізацію проектів: які необхідно документи для участі у конкурсі та умови його проведення. Учасників проінформували і про те, де можна детальніше ознайомитися з цією інформацією.

Представники банківських установ розповіли про свої кредитні пропозиції і про зменшення процентних ставок за кредитами та індивідуальні умови для кожного клієнта. Участь взяли ПАТ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк», АТ «Таскомбанк», ПАТ «ПУМБ», АБ «Південний», ПАТ «Кредобанк».

Усіх учасників семінару ознайомили з міжнародними програмами розвитку малого та середнього підприємництва, стажування для представників бізнесу та пошуку партнерів закордоном. Адже, сучасний розвиток бізнесу є невід’ємною частиною довгострокового успіху для кожного підприємця.

Зазначимо, що це був останній інформаційний семінар, але сама робота з компенсації відсотків тільки стартує. Перші бажаючі уже надали відповідний пакет документів для участі у конкурсі. Хто не встиг цього зробити, ще є можливість прийняти участь у другому етапі конкурсу.

Перелік необхідних документів для участі у конкурсі щодо часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації проектів розміщено за посиланням, а також консультація за тел. 063 471 56 35.