Миколаївські поліцейські підводять підсумки зі службової підготовки за 2017 навчальний рік

18 вересня розпочато підсумкову перевірку визначення рівня професійної підготовленості поліцейських у Миколаївському гарнізоні поліції.

Значна увага керівництвом Головного управління Нацполіції в Миколаївській області приділяється підвищенню кваліфікаційного рівня правоохоронців – їх теоретичним і практичним знанням, вмінням та навичкам. Тому протягом року правоохоронці не тільки працюють, але й навчаються. З цією метою впродовж навчального року проводяться відповідні заняття, а після його закінчення – приймаються заліки.

Працівники відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області на чолі з начальником відділу підполковником поліції Олександром Миціком почали проведення підсумкової перевірки з теоретичних та практичних знань співробітників апарату Головного управління, що у подальшому продовжиться і у всіх відділах та відділеннях поліції області.

«Сьогодні кожен має показати рівень готовності виконувати покладені на вас державою завдання у боротьбі зі злочинністю, профілактиці правопорушень та захисту права і свобод громадян», - зазначив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП підполковник поліції Олексій Попков.

Після проведеного стройового огляду, поліцейських перевіряли на знання вимог чинного законодавства та основних нормативних документів, що регламентують діяльність поліції. Потім кандидати показували свої навики з домедичної підготовки та безпеки життєдіяльності, а також демонстрували рівень володіння прийомами з рукопашного бою.

По закінченню перевірки поліцейські виконували нормативи зі стрільби та склали залік. Особистий приклад у чому продемонстрував підполковник поліції Олексій Попков, отримавши оцінку «відмінно» за виконання на час вправи №9.

Особовий склад апарату Головного управління Нацполіції в Миколаївській області показав гарну підготовку та задовільні знання зі службових дисциплін.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області