Майже 68% житлового фонду підключено до теплопостачання на Миколаївщині

Майже 68% житлових будинків у Миколаївській області вже підключені до теплопостачання. Також понад 90% дошкільних навчальних закладів та шкіл, лікарні зі стаціонарним перебуванням хворих забезпечені теплом. Про це стало відомо на засіданні штабу зі сталого проходження опалювального сезону у середу, 25 жовтня. Про це повідомили в ОДА.

В області і місті Миколаєві введені у роботу усі котельні. Пуск теплопостачання здійснюється, в першу чергу, на об’єктах соціальної сфери, водночас йде підключення житлових будинків до тепла.

У ході наради заступником голови Миколаївської ОДА Валентином Гайдаржи було надано доручення ПАТ «Миколаївська ТЕЦ» щодо цілодобового виконання ремонтних робіт, у зв’язку з поривом тепломережі на вулиці 3-тя Слобідська. І за попередньою інформацією ПАТ «Миколаївська ТЕЦ» зазначений порив буде ліквідовано до кінця робочого дня 26 жовтня.

Загалом темпи пуску тепла в житловому фонді відповідають плановим завданням і можливостям по підключенню житлових будинків. Прогнозується, що до 28 жовтня буде здійснено пуск тепла у всіх житлових будинках.