Миколаївські рятувальники продовжують надавати допомогу у ліквідації наслідків негоди

З початку доби 31 жовтня на території Миколаївської області продовжує спостерігатися погіршення погодних умов. Шквальні пориви вітру призводять до частих випадків повалення дерев, зокрема на проїжджі частини та на лінії електропередач.

Для надання допомоги у ліквідації наслідків негоди залучаються підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Наразі працюють черговий караул 4 Державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Падіння дерев зафіксовані майже у кожному районі міста Миколаєва, а також у Снігурівському районі, де рятувальники надавали допомогу у зняті металевої конструкції з даху будівлі.

Також, для ліквідації наслідків негоди задіяно відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону та комунальні служби міста.

Наразі ситуація стабільна та контрольована. Однак, рятувальники Миколаївщини продовжують нагадувати на необхідності суворого дотримання основних правил безпечної поведінки! Бережіть себе та своє життя! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку 101!

ГУ ДСНС України у Миколаївській області