Напередодні святкування сторіччя створення міліції миколаївські ветерани відзвітували про проведену роботу

3 листопада відбулась звітна конференція Миколаївської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України, до участі у якій були запрошені представники Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, делегати від 44 ветеранських організацій регіону та члени ревізійної комісії.

- Минулий звітний рік, як для України, так і для ветеранської організації Миколаївщини, був певним серйозним іспитом. Наші ветерани та пенсіонери і зараз долучаються до охорони публічного порядку, захищають територіальну цілісність держави та забезпечують безпеку громадян у складі спеціальних підрозділів в зоні АТО. Вони добровільно повернулись на службу, вступивши до складу батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв», активно приймали участь у зборі коштів, продуктів харчування, виготовлення бронежилетів для військовослужбовців української армії, які знаходяться в зоні проведення бойових дій і переселенців зі сходу країни. Саме такі досвідчені професіонали потрібні нам сьогодні. Ви можете навчити і бути живим прикладом для молодих поліцейських. Ми повинні бути потужною силою у питаннях залучення молоді до лав нової поліції, - зауважила у своєму звіті голова Миколаївської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Ольга Морозова.

Сьогодні у взаємодії з державними структурами та громадськістю обстановка вимагає працювати більш динамічно і оперативно, але головним завданням Організації залишається соціальний захист пенсіонерів та ветеранів.

Для цього президією організації спільно з керівництвом ГУНП в Миколаївській області у поточному році запроваджено комплекс заходів, спрямованих на вирішення нагальних соціально-правових, матеріальних, медичних, житлових, а також інших проблемних питань, що хвилюють ветеранів.

Конференція продовжилась святковими урочистостями, під час яких ветерани та пенсіонери отримали від керівництва Асоціації та Головного управління Нацполіції в Миколаївській області привітальні й почесні грамоти.

«Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з такими фахівцями і досягати разом професійного зросту. Безцінний досвід ветеранів - це той надійний фундамент, на якому повинно виховуватись молоде покоління поліцейських», - звертаючись до присутніх, зазначив заступник начальника ГУНП України в Миколаївській області Євген Ковтун.

Після конференції вже традиційно відбулась зустріч ветеранів і пенсіонерів, які беруть активну участь у житті обласної ветеранської організації з керівництвом ГУНП в Миколаївській області.

Від імені президії конференції Ольга Морозова подякувала усім за активну роботу та запропонувала делегатам на завершення насолодитись концертною програмою колективів художньої самодіяльності Головного управління Нацполіції в Миколаївській області.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області