За минулі вихідні у ДТП на Миколаївщині громадяни отримали травми

2 грудня близько 18:00 на автодорозі «Миколаїв – Доманівка – Берізки» біля с. Сливино Миколаївського району, водій, керуючи автомобілем Nissan Almera, за попередніми даними, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на 58-річну жінку-пішохода, яка з тілесними ушкодженнями доставлена до медичного закладу.

Цього ж дня о 08:30 на перетині вулиць Велика Морська та Нікольська у Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Газель та 63-річної жінки велосипедиста, яку доставлено до ЛШМД.

У Вітовському районі приблизно 12:55 на автодорозі Н-11 «Миколаїв – Дніпропетровськ» поблизу смт. Воскресенське, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Daewoo та Honda. Внаслідок зіткнення транспортних засобів 45-річного водія Daewoo та його пасажирку госпіталізовано до медичного закладу. 33-річному водію Honda та його двом пасажирам надали медичну допомогу.
Близько 18:25 на вул. Будівельників, 5, водій автомобіля Daewoo, за попередніми даними, не впорався із керуванням та допустив наїзд на 47-річного пішохода, якого було доставлено до лікарні.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини скоєння дорожньо-транспортних пригод, призначено проведення відповідних експертиз.

 

Відділ комунікації поліції Миколаївської області