Правоохоронці Миколаєва влаштували для учнів юридичного ліцею квест «Я маю право!»

У рамках Всеукраїнського тижня права та з метою виховання у громадян поваги до закону та прав людини у Миколаївському юридичному ліцею відбувся правничий квест.

Захід для учнів 9-10 класів організували поліцейські відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Миколаївській області разом із спеціалістами Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області та з Другим Миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Правовий квест для команд ліцеїстів включав у себе виконання завдань з маршрутного листа, у котрому були позначені різні локації, на яких чекали учнів правознавці з держструктур. На кожній станції у цікавій формі учасники відповідали на питання з права, проявляли ерудицію та логічне мислення та демонстрували свою згуртованість.

За активну участь та найбільше число правильних відповідей на питання квесту «Я маю право!», переможці заходу отримали подарунки та грамоти.

Під час квесту увага учасників заходу акцентувалась на нерозривності зв’язку прав та обов’язків. Адже саме це і є ознакою правосвідомості.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області