Миколаївські десантники продовжують виконувати вогневі вправи на полігоні

Військовослужбовці однієї із десантно-штурмових бригад продовжують підвищувати професійні навички під час комплексних занять з бойової підготовки. Про це повідомила прес-служба бригади.

Так, десантники практично виконували вправи з автомата Калашникова, кулемета ПКМ, станкового автоматичного гранатомета АГС-17, а також здійснили метання ручних гранат. Окрім того, десантники відпрацьовували тактику дій під час вогневого контакту, а також пересування на полі бою.

За словами керівника занять, під час стрільб, особлива увага зверталася на якомога ощадливіше витрачання боєкомплекту, самостійне внесення поправок під час прицілювання, вміння переносити вогонь на різну відстань, а також постійну зміну вогневої позиції.

В свою чергу, екіпажі бойових машин відпрацьовували вогневі завдання з озброєння БТР-80. До виконання нормативів із заряджання боєкомплекту та безпосередньо ведення вогню з кулемета КПВТ залучалися всі члени екіпажу.

Окрім того, проводилися заняття з тактичної медицини. Там десантники відпрацювали навички надання невідкладної медичної допомоги, зупинки кровотечі, а також евакуацію умовно «поранених» із зони вогневого контакту.