Волонтерів з Миколаївщини нагороджено відзнакою Президента України

Відповідно до Указу Президента України від 17.02.2016 №54/2016, з метою гідного відзначення працівників підприємств, установ та організацій, інших осіб, які залучалися або добровільно забезпечували проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, здійснювали волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення установлено відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Про це повідомили в ОДА.

Цього року до Міжнародного дня волонтера почесною нагородою Президента України був відзначений волонтер з Березанщини – Олександр Пшонко та Ольга Рубан з Доманівського району.

Заслужену відзнаку, 8 грудня, під час засідання сесії Березанської районної ради, голова райдержадміністрації Сергій Танасов вручив дружині волонтера Олександра Пшонка - Людмилі. Сам Олександр, на жаль, не зміг особисто отримати винагороду, оскільки перебував у відрядженні.

11 грудня голова Доманівської РДА Євгеній Осадчук зустрівся з волонтером Ольгою Рубан та їй пам’ятну відзнаку Президента України «За гуманітарну участь у антитерористичній операції». Нещодавно волонтер повернулася із зони АТО, доправивши допомогу від Доманівського району, зібрану під час загальнорайонної акції «Привітай захисника» з нагоди Дня Збройних Сил України.

Висловлюємо щирі вітання волонтерам за відданість справі захисту Української держави та її народу, активну громадянську позицію, патріотизм та непереборну силу духу!