Рятувальники та волонтери привітали дітей центру соціально-психологічної реабілітації

19 грудня, з нагоди Дня Святого Миколая, миколаївські рятувальники та представники громадської організації «Цвіт нації» завітали до центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який розташований у Інгульському районі м. Миколаєва. Заручившись підтримкою колективу закладу, надзвичайники провели для хлопчиків та дівчаток святково-профілактичну акцію «Обирай безпечний спосіб життя!».

Гості привітали дітлахів  та висловили свої найкращі побажання кожному малюку безпечного та щасливого майбутнього. В рамках навчальної частини, фахівці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області познайомили дітей із своєю професією, продемонстрували елементи бойового одягу вогнеборців, розповіли про його захисні властивості та дали можливість дітям приміряти. Дізнались вихованці закладу про дії у разі пожежі та при виявленні предмету ззовні схожого на  вибухонебезпечний.

Також рятувальники підняли одну з актуальних на сьогодні тем - безпека в період свят. На піротехнічні вироби та феєрверки звернули особливу увагу, розповіли про їх різновиди та небезпеку, яка прихована у кожному з них. Для кращого засвоєння матеріалу продемонстровано профілактичні відеоролики.

На завершення заходу діти подякували гостям за привітання,  волонтери провели хвилинку добра і подарували хлопчикам та дівчатам солодощі.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області